CAT |

Xerrades sobre el bon ús de les xarxes socials a jugadores i jugadors de la base del Força Lleida

Durant aquesta setmana, diferents equips de la base del Força Lleida han rebut una xerrada sobre la responsabilitat i el bon ús de les xarxes socials en l’entorn esportiu i personal.

En total han estat dotze els equips que han rebut aquesta sessió de mitja hora: quatre equips infantils femenins, l’infantil masculí interterritorial, el cadet interterritorial masculí, el cadet territorial masculí, l’infantil de 1r any masculí, el cadet de 1r any masculí, el cadet interterritorial femení, el cadet provincial femení i el júnior provincial femení.

Les xerrades s’han iniciat amb una exposició dels beneficis i riscos de les xarxes socials i internet, com pot ser la protecció de dades, privacitat, suplantació d’identitat, drets d’imatge o el cyberbullying. També s’ha parlat de l’ús del mòbil i les seves restriccions en un entorn esportiu com els pavellons i els tornejos. Posteriorment, s’ha passat a una part pràctica on els jugadors i jugadores havien de respondre una sèrie de preguntes relacionades amb l’exposat i podien veure al moment si havien respost correctament a les preguntes.

Aquestes sessions han anat a càrrec de la cap de premsa i comunicació del Força Lleida i encarregada de les xarxes socials dels equips de LEB Or i LF2 Laura Estadella i de la psicòloga del club Noemí Bonet.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut