CAT |

Qui som

El bàsquet a Lleida ha tingut i té una llarga trajectòria. Antorcha, Sícoris, Maristes, Lleida Bàsquet són alguns dels referents de les terres de ponent. El Força Lleida va néixer l’any 2012 fruit del saber fer d’aquests clubs, amb la mirada posada en el futur i la il·lusió de tornar al lloc on pertoca al bàsquet de casa nostra.

Des de la seva fundació, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB OR, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Espai Fruita de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectadors. Des de gener de 2.019 el 1r equip masculí juga sota el nom ICG Força Lleida, gràcies a l’acord de patrocini que el club té amb aquest grup multinacional lleidatà de solucions tecnològiques per a empreses.

La missió del Força Lleida és fomentar l’esport i especialment el del basquetbol mitjançant la formació dels jugadors i jugadores de la base del club i apropant el millor bàsquet nacional a Lleida oferint un primer equip que participarà en la màxima competició FEB.

Volem que sigui un projecte integrador,  de tots i de totes, per a tots i per a totes. Implicat amb el territori, fent partícip del projecte a totes les institucions, empreses i clubs.

Volem que sigui un projecte integrador … Implicat amb el territori.

No som només una escola de bàsquet, SOM UNA ESCOLA DE VIDA!

L’objectiu de la nostra base no és cap altra que proveir als joves nous talents, dels fonaments del basquetbol per tal de créixer en l’àmbit esportiu i també de dotar-los de les eines necessàries personals per tal de desenvolupar-se com a persones, a l’hora que vol ser el referent del bàsquet a Lleida i comarques.

Amb aquesta intenció, el club, juntament amb el CB Lleida, ha iniciat un ambiciós projecte per tal de formar nous talents. El CBF Lleida; que suma a més de 300 nens i nenes, 30 equips, 50 entrenadors, fisioterapeutes, psicòlegs i pares i mares. Una de les escoles de bàsquet més grans i importants del bàsquet a nivell estatal i que de ben segur donarà molts bons resultats, fruit de la passió, treball i professionalitat de tots aquells que hi participen.

IMPACTEM

Estem compromesos i actuem en tots els àmbits de la societat. Creiem en el poder transformador de l’esport.

MOTIVEM

Motivem els joves per a créixer personal i esportivament. Valors com la humilitat, l’esforç, el treball en equip i el respecte, són més importants que guanyar.

INVERTIM

Invertim en idees i projectes per als joves per avançar en els seus objectius.

COL·LABOREM

Unim esforços amb entitats, clubs, institucions i persones per aconseguir un impacte mutu en el desenvolupament social, econòmic i esportiu de Lleida, fruit del nostre orgull de Lleidatanitat i de la responsabilitat de no deixar ningú al marge.

CONNECTEM

Participem d’esdeveniments fora de les nostres fronteres, afavorint l’intercanvi d’experiències per part dels nens i nenes de la nostra base.

UNIM

Nens i nenes, pares i mares, afició i treballadors. Empreses i institucions. Entitats i clubs. Tots units per un mateix sentiment: El bàsquet i Lleida.
Et podem ajudar?
Saltar al contingut