CAT |

Des què a l’estiu del 2012 s’iniciava un projecte renovat de basquetbol a Lleida, han passat moltes coses. Ja sabem que dins un club esportiu, parlar d’adversitats i alegries és quelcom que ve de sèrie. En tots aquests anys, el Força Lleida s’ha adaptat a una nova realitat, ha evolucionat, s’ha reinventat, ha estat resilient… però sempre ha estat fidel als seus principis.

El Força Lleida és un club obert a tothom, construït des de la base i amb una idea de projecte definida. No podem oblidar que som un dels clubs amb el seu primer equip en una de les categories més elevades, la LEB OR, la segona divisió del bàsquet estatal. I, per tant, tenim la responsabilitat i el deure de fer una gestió modèlica i transparent.

Però sense les arrels no som res. Ens agrada treballar des de la base i entenem l’esport sense identitat de gènere. Per això vam impulsar la col·laboració amb el CB Lleida, per reafirmar-nos com a club que suma i que uneix amb la finalitat de fer créixer l’esport del basquetbol a Lleida.

El Força Lleida és de tots i no seria possible sense vosaltres: jugadors/es, famílies, abonats/des, aficionats/des, treballadors/es, empreses i institucions.

Desitgem fer-vos gaudir d’aquest esport que ens apassiona. Ens citem on ens agrada estar, a la pista!


Albert Aliaga i Colom
President Força Lleida

El Força Lleida s’ha adaptat a una nova realitat, ha evolucionat, s’ha reinventat, ha estat resilient… però sempre ha estat fidel als seus principis.

Benvinguda del CB Lleida

Anna Estrada i Sangrà

Presidenta CB Lleida

Et podem ajudar?
Saltar al contingut