CAT |

FILOSOFIA

La missió

Som un centre de formació esportiva de basquetbol que promou l’educació integral dels seus jugadors i jugadores per a la millora de la seva qualitat de vida i que garanteixi el benestar físic i emocional tant d’un mateix com la dels company i companyes amb els quals comparteix aquesta formació.

 • Utilitzem com a eina formativa la competició,  entesa aquesta,  com a estímul per a la millora individual i grupal.
 • Fomentem els hàbits saludables i potenciem un espai formatiu adequat a partir de la implicació de l’entorn familiar més proper en el seu procés de formació.
 • Ensenyem als nostres jugadors i jugadores la manera correcta de fer esport, parant especial atenció als procediments esportius que minimitzen les lesions esportives, però també vetllem pels hàbits higiènics i pel respecte a les persones, al material esportiu i a les instal·lacions esportives, tant pròpies com d’altres entitats.
 • Optem per oferir als jugadors i jugadores la millor qualitat formativa possible dotant al clubs dels millors tècnics esportius i creant una estructura tècnica complementària de fisioteràpia, de preparació física i de psicologia.
 • Remarquem la importància del jugador per damunt de l’equip i dels resultats, la millora del jugador ha de portar a competir millor en equip i els resultats esportius passen completament a un segon pla.
 • En els equips de la base  es fomentarà  l’ambició de créixer al costat de la resta de companys.

El CBFLleida pretén tenir en la seva base als millors jugadors i jugadores de la província de Lleida . A cistella petita ens nodrirem de jugadors formats a la nostra base i a partir de cistella gran, si hi ha un jugador o jugadora d’algun altre equip de la província que pogués assolir un rol important en els nostres equips de base, la gestió es durà a terme sota un estricte protocol de contacte amb els club d’origen del jugador/a que garanteixi una gestió ètica i respectuosa.

Remarquem la importància del jugador per damunt de l’equip i dels resultats…

 

… els resultats esportius passen completament a un segon pla.

La visió

la transmissió dels valors del club serà l’eix sobre el que es fomentarà la metodologia de treball.

 

Que sigui un referent en la coeducació.

 • Amb una filosofia de treball pròpia i on la transmissió dels valors del club serà l’eix sobre el que es fomentarà la metodologia de treball.
 • On els jugadors i jugadores del CBFLLEIDA siguin reconeguts pel seu fairplay en el joc.
 • Que forma esportistes de forma integral i que en aquesta formació, les famílies han de ser-hi presents de forma activa.
 • Que forma entrenadors i entrenadores amb la finalitat que transmetin la nostra filosofia esportiva i que aquests puguin sortir els màxims possibles de la base dels nostres jugadors i jugadores.
 • Que sigui un referent en la coeducació revalorant tant les qualitats considerades masculines com les femenines, sense jerarquitzacions.
 • Volem posicionar el club com a referent del bàsquet català, en general i lleidatà en concret, en la qualitat formativa.
 • Volem que el CBFLLEIDA sigui un projecte consolidat amb recursos que provinguin de l’autogestió i amb el desenvolupament de nous projectes i activitats que possibilitin la seva viabilitat i garanteixin el seu futur.

Finalment, però molt important, aconseguir tenir un projecte esportiu prou interessant com per retenir aquells jugadors i jugadores amb potencial per arribar als primers equips el clubs que formen aquesta base (CB Lleida i Força Lleida)

Els nostres valors
Respecte Compromís Actitud positiva Humilitat Intensitat Treball en equip Competivitat Disciplina Igualtat

Els valors que van a definir les actuacions del CBFLLEIDA són els següents:

Valor educatiu

L’esport com a mitjà per a transmetre valors de respecte, de superació, de joc net i de treball en equip contribuint a la formació i desenvolupament de les persones

Valor
social

L’esport com a espai de convivència on es fomenten i enforteixen les relacions socials i col·lectives

Valor
competitiu

L’esport com a instrument de formació d’esportistes competitius que representin el club amb noblesa i respecte

Valor
de la salut

L’esport com a activitat que contribueix a preservar la salut i la qualitat de vida.
Et podem ajudar?
Saltar al contingut