CAT |

ATLAS Energia, patrocinador principal del Força Lleida Aspros

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Aspros, equip especial del Força Lleida compleix enguany la seva 9a temporada i ho fa amb el patrocini principal d’ATLAS Energia, grup empresarial lleidatà dedicat a la distribució, comercialització, transició energètica amb el departament d’energia renovable i postvenda amb instal·lació.

D’aquesta manera, Força Lleida i ATLAS Energia queden units mostrant una clara aposta pel territori i l’esport inclusiu. L’ATLAS Força Lleida Aspros juga a la Lliga Interclubs de Bàsquet de Lleida de l’ACELL i recentment s’ha proclamat campió de Lleida. Per al club és molt satisfactori que l’empresa lleidatana confiï en el nostre projecte i vulgui sumar amb l’equip especial nascut de la unió entre Força Lleida i Fundació Aspros.

En el pla esportiu, a més del projecte basquetbolístic, ATLAS Energia dona suport a Aremi, Aspamis i IRB Lleida, i també a activitats com la Cursa de la Dona, la Cursa de Bombers, la Copa ATLAS, la Womans Cup, el Lleida INEFC Rugby, campus d’estiu La Toca, Ponent Futsal o Torneig de Golf, entre altres. Destacar també les diferents divisions de l’empresa energètica com Electra, Atlas Green i Maia Renovables.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut