CAT |

Una vintena de famílies debaten sobre el tàndem “escola i esport” en una nova jornada del projecte “En bones mans”

Ahir dilluns 17 d’abril a les 19 h va tenir lloc a l’Espai Fruita Barris Nord una xerrada pionera dins el programa “En Bones Mans” destinada als pares i mares dels jugadors i jugadores de la base del club i que va girar entorn el binomi esport i escola. En total hi han assistit una vintena de famílies, les quals van participar en aquesta jornada teòrica-pràctica.

La Psicopedagoga d’Orum Center Anna Martínez va donar recursos i eines als participants perquè d’aquest binomi surti el màxim benefici per als joves. Els estudis diuen que la pràctica d’activitats extraescolars millora el rendiment acadèmic dels infants, però sovint es qüestiona el nombre d’hores d’activitats extraescolars, la gestió del temps i la planificació del dia a dia, les responsabilitats del fill/a…

El director del CBF Lleida Carles Cuéllar va destacar que oferir aquest tipus de formacions als pares i mares dels jugadors i jugadores de la base “és un servei vital i imprescindible que oferim al club, perquè a banda de la part esportiva volem potenciar els valors no només en els nens i nenes, sinó a totes les persones que formen part del projecte”. A més afegeix que “és una xerrada pensada per a una bona organizació de l’activitat escolar i esportiva dels nens”

L’Anna destaca que “ha estat un espai perquè les famílies poguessin crear reptes de rendiment i crear un espai per tenir coneixements tècnics, així com generar relació entre ells”.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut