CAT |

Germans Ribes, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i Força Lleida segellem el vincle col·laboratiu amb el donatiu econòmic de la Mona Solidària

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Matí de trobada especial i solidària a les instal·lacions de Germans Ribes Pastissers de Torrefarrera. La cita ha reunit a les tres parts implicades en la Mona Solidària del Força Lleida que, des de fa dues temporades són obra dels Germans Ribes.

El Carles i el Joaquim Ribes ens han obert les portes de casa seva, agraïts per poder col·laborar amb aquesta Mona solidària i tenir un vincle amb Sant Joan de Déu Terres de Lleida. Per la seva part, la Núria Martínez, coordinadora de l’eix solidari d’aquesta entitat ha volgut destacar la importància d’aquestes col·laboracions “perquè ens ajuden a fer realitat projectes que estan fora de la cartera de serveis de les Administracions o ajudar a famílies i infants amb problemàtica mental”. Finalment, el president del Força Lleida Albert Aliaga es mostra orgullós de poder ser nexe d’unió entre Germans Ribes i Sant Joan de Déu Terres de Lleida. “Reforça el nostre projecte i la filosofia col·laborativa no només en la part esportiva sinó social”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut