CAT |

Prado i Comenge, amb les seleccions U20 i U22 respectivament

Els dos exentrenadors del primer equip masculí del Força Lleida Joaquín Prado i Borja Comenge viatgen amb la selecció U20 i la U22, respectivament.

L’actual director esportiu del Força Lleida i tècnic de la base Joaquín Prado i l’entrenador de la base Borja Comenge viatgen amb la selecció U20 i U22 respectivament per a formar part de l’staff dels combinats nacionals.

Per una banda, Prado torna a ocupar el càrrec de seleccionador de la U20 de la selecció espanyola per a l’Eurobasket 2023 que tindrà lloc del 8 al 16 de juliol a Heraklion (Grècia). Es concentrarà amb la selecció a la Línia de la Concepció del 12 de juny per a començar la preparació de l’Europeu. Del 23 al 25 de juny es disputa un torneig internacional a la mateixa localitat andalusa abans de posar rumb a Grècia, on jugaran dos partits davant els amfitrions (2 i 3 de juliol). Per a l’Europeu, la U20 comparteix el Grup B amb Sèrbia, Montenegro i Estònia.

D’altra banda, Comenge de nou entra a formar part de l’staff de la selecció U22 dirigida pel lleidatà Jaume Ponsarnau (entrenador del Bilbao Bàsquet d’ACB). El combinat es concentrarà a Torrejón d’Ardoz a partir del 26 de juny i jugarà davant Itàlia el 3 i 4 de juliol.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut