CAT |

Magalí Vilches, amb la selecció argentina absoluta femenina per a l’AmeriCup

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’aler-pivot del Força Lleida Magalí Vilches ha entrat en la convocatòria de l’absoluta del combinat “albiceleste” per a disputar l’AmeriCup 2023 de l’1 al 9 de juliol a Mèxic.

És la primera vegada que Vilches entra a la llista de jugadores amb la selecció absoluta Argentina, tot i que ja ha vestit la samarreta del seu país amb les categories inferiors en dues ocasions més.

L’Argentina ha estat emparellada al Grup A amb Cuba, Estats Units, Brasil i Veneçuela. El primer partit serà diumenge 2 de juliol a les 17:40 h (hora Argentina) davant els Estats Units. L’endemà ho farà amb Brasil (a la mateixa hora), amb Cuba el dimarts 4 (15.10 h) i l’últim de la fase inicial serà contra Veneçuela (20:40 h).

Els quatre millors equips de cada grup passaran a quarts de final. Els dos finalistes tindran plaça al Classificatori Olímpic de París 2024. Del 3r al 6è hauran de transitar pel pre-classificatori Olímpic de les Amèriques, un certamen del qual sortiran els altres dos representants de la regió per al Preolímpic Mundial.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut