CAT |

El Projecte Escoles arriba a la seva 10a edició

El Força Lleida celebra el diumenge 5 de novembre la X Trobada del Projecte Escoles, una cita que tindrà lloc a l’Espai Fruita Barris Nord i que aglutinarà a jugadors i jugadores de la base del club, així com esportistes d’escoles que confien en el nostre projecte.

El projecte Escoles té la finalitat de donar un servei de formació esportiva a nens i nenes d’escoles que ofereixin l’activitat extraescolar de basquetbol. Iniciar-los en la pràctica esportiva amb la finalitat que gaudeixin de l’esport i formar-los en tots aquells valors que són inherents en el món esportiu.

Les característiques principals del projecte són:

– Donar un servei de monitoratge en l’esport del basquetbol a les escoles del nostre territori que ho sol·licitin.

– Apropar la filosofia de formació del Força Lleida a les escoles del nostre entorn.

– Celebrar trobades bimensuals a l’Espai fruita Barris Nord amb una proposta innovadora on el caire lúdic-festiu queda encaixat perfectament amb la part competitiva-formativa.

– Donar a conèixer els nostres primers equips femenins i masculins amb visites a les escoles i que puguin gaudir d’un partit de bàsquet en directe.

L’escola Joc de la Bola és el nou centre escolar que confia en la metodologia del Força Lleida i que se suma al Claver, Mirasan, Escola Alba i Mare de Déu del Carme d’Alcoletge. Joves estudiants d’aquestes escoles i jugadors i jugadores de la base del club compartiran pista i gaudiran d’un matí de bàsquet, jocs i diversió.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut