CAT |

Amara i les seves Burgers vegetals, del Força Lleida un any més!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Un any més, els aficionats del Força Lleida que vinguin a veure els partits podran gaudir de les burgers vegetals (sabor vedella, amb formatge i bacon vegans i amb ceba caramel·litzada). L’hamburguesa vegetal Amara del Força Lleida es pot trobar a les cafeteries del pavelló gràcies a la renovació de l’acord entre la marca de productes vegetals i l’equip esportiu.

L’hamburguesa vegetal Amara del Força Lleida és una burger alta en proteïna i baixa en colesterol; i per això es considera un producte de dieta saludable i recomanable per a l’activitat esportiva.

El president del Força Lleida, Albert Aliaga, destaca l’aposta de continuïtat de l’empresa lleidatana amb el club, no només en qualitat de patrocini sinó de promoció del producte en el punt de venda. “Aquesta renovació ens dona fortalesa”, afirma.

Per la seva banda, el CEO de Zyrcular Foods, Santi Aliaga, es mostra satisfet amb la renovació. “Per a nosaltres, estar vinculats a la ciutat i a l’esport és important i ens fa feliços”, destaca.

Jordi Moré, cuiner de Zyrcular Foods, ja va destacar en el dia de la presentació oficial que aquest producte d’Amara “és una hamburguesa de proteïna alternativa amb gust de carn, feta de soja, rica en fibra, saludable i sostenible”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut