CAT |

Campió de Catalunya i ascens a Preferent per al Júnior de 1r any masculí

Els mesos d’esforç i treball donen els seus fruits. I es que el Júnior de 1r any del CBF Lleida es va proclamar campió de Catalunya de la seva categoria el cap de setmana passat.

L’equip, entrenat per Borja Comenge i amb Sergi Fernández d’assistent, va assolir una plaça a la Final Four, una fase on hi van arribar els millors classificats dels tres grups que hi ha de Júnior Primer any, i el millor segon classificat. En total quatre equips van trobar-se a Lleida per aquesta Final a Quatre: El Sese, el CB Hospitalet, el Sant Josep de Badalona i el CBF Lleida.

Els lleidatans van jugar dissabte la semifinal davant el Sese B i, en obtenir la victòria per passar a la final on es va viure un gran partit de bàsquet davant el CB Hospitalet en un partit igualadíssim fins al darrer sospir (79-75).

Un bon repte on l’actitud, la gestió dels nervis i la pressió i la bona comunicació entre companys d’equip van ser fonamentals per aconseguir el premi.

Per a l’equip Júnior de 1r any (nascuts el 2006), el simple fet d’arribar a la Final Four ja comporta que l’any vinent pugen de categoria i, en lloc de jugar a Interterritorial ho faran a Júnior Preferent.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut