CAT |

Valoració Temporada 2022-2023

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Abans de posar fil i agulla a la nova temporada 2023-2024 toca fer valoració del que ha estat, sens dubte, una excel·lent temporada per a l’ICG Força Lleida. Malgrat que no s’hagi assolit l’accés a la Final Four, el president del club Albert Aliaga destacava que ha estat un any d’èxits, adaptació i on hem gaudit del bàsquet.

Aquest matí, Albert Aliaga atenia els mitjans de comunicació per a fer una valoració general d’aquest any. Però primer, ha agraït la feina i el suport a totes les persones qui han fet possible la temporada que deixem enrere: jugadors, staff, treballadors, afició, empreses, directiva… Aliaga assegura que ha estat un any de consolidació de projecte que ha arribat al prop d’un milió de pressupost. A més, ha posat sobre la taula el compromís de les empreses que fa anys que donen suport al club, les que s’hi han sumat enguany i les que arribaran amb la nova temporada. El Força Lleida encara una nova campanya amb novetats, com la incorporació de l’equip femení i l’increment de la qualitat dels equips de la base del club.

En l’àmbit esportiu, el club ja treballa en la nova temporada i en la seva campanya d’abonats, que aquest mes de juny es presentarà. També s’està treballant en la confecció de la plantilla, tot i que com avisa Aliaga, el mercat està encara molt obert. En roda de premsa s’ha informat que jugadors com David Cuéllar i Jaume Lobo tenen un any més opcional, i que el tècnic Gerard Encuentra té un any més de contracte. També informa que Joaquín Prado és una peça fonamental en la feina esportiva i continuarà al capdavant de la direcció esportiva. Així mateix continua vigent la vinculació amb el FC Barcelona i la cessió de jugadors com ha estat el cas de Juani Marcos les dues passades temporades i Rafa Villar, que va arribar a mitjans de temporada per a cobrir la lesió de Fabio Santana, i de qui s’espera que pugui continuar.

A més a més s’ha parlat sobre la situació de la impugnació que el club va fer del segon partit de play-off a Valladolid. La FEB va desestimar la sol·licitud, però com es va informar en el seu dia, el Força Lleida arribarà fins al final per a defensar els drets, ètica i valors de l’esport.

Tots els detalls, al vídeo.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut