CAT |

Treballant els equips des de la vessant psicològica

Amb l’inici de la temporada, el CBF Lleida torna a engegar sessions formatives especials per a aquells equips que vulguin treballar, a banda de l’esport, la vessant psicològica, de comunicació i d’equip.

La setmana passada, l’equip Júnior Masculí va participar en una xerrada a càrrec de la psicòloga del CBF Lleida Noemí Bonet per parlar sobre la gestió psicològica en els partits i com els jugadors poden gestionar-se a un partit quan sorgeixen situacions adverses, incloent-hi temes com la resolució dels errors, la frustració, els minutatges, etc.


En aquest taller també hi va participar el mateix entrenador de l’equip, Albert Mateus i va comptar amb la participació especial de Miguel González, jugador de l’ICG Força Lleida, que ens va donar el seu punt de vista de tots els temes tractats com a jugador professional i també algun consell per als jugadors.

El director del CBF Lleida Carles Cuéllar destaca que amb el servei de psicologia “intentem atendre les necessitats i donar suport al grup d’entrenadors i entrenadores que demanen alguna actuació sobre una situació concreta. Habitualment sobre equips, però puntualment, també sobre jugadors o jugadores”. Aquest servei de psicologia que ofereix el CBF Lleida està obert a tots els equips de la base i es comptarà amb la participació i experiència de jugadors i jugadores dels primers equips, el Força Lleida i el CB Lleida.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut