CAT |

Set jugadors/es del CBF Lleida premiats a la Festa del Bàsquet Lleidatà 2022

La gran temporada dels equips del CBF Lleida té el seu reconeixement. El treball, la constància i l’esforç es veuen compensats amb uns reconeixements que, sense la feina en equip, no serien possibles.

Un total de set jugadors/es del CBF Lleida rebran el seu reconeixement a la Festa del Bàsquet Lleidatà 2022 de demà, dia 8 de juliol. Aquests són: Carla Fernández (MVP 2a Catalana Femenina), Eudald Codina (MVP del Campionat Júnior Pref/Interterritorial/1r any), Andrea Benedé (MVP Júnior Pref/Interterritorial/1r any), Izan Martos (MVP del Campionat Infantil Pref/Interterritorial/1r any), Ferran Jorge (MVP Preinfantil masculí Territorial), Clàudia Ruano (MVP Mini Femení Territorial) i Martí Moya (MVP Premini Masculí Territorial).

Des del CBF Lleida també volem donar l’enhorabona als protagonistes dels primers equips del Força Lleida i del CB Lleida. L’entrenador lleidatà Gerard Encuentra rep el premi a Millor Entrenador d’Equip Masculí, el jugador Michael Carrera com a MVP de la LEB Or, i Pilar Comella el Trofeu MVP Lliga Femenina 2.

La Festa del Bàsquet Lleidatà està organitzada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet i tindrà lloc demà, 8 de juliol a la pista Kobe Bryant de Balaguer (Av. dels Països Catalans, 8).

Et podem ajudar?
Saltar al contingut