CAT |

SEGONA TROBADA DEL “PROJECTE ESCOLA”, UNA ACCIÓ LÚDIC-EDUCATIVA AL VOLTANT DEL BÀSQUET I L’ESPORT

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest dissabte, 20 de novembre a les 9:30 h va tenir lloc la 2a trobada del Projecte Escola, una acció impulsada des del CBF Lleida que va reunir una vuitantena de nenes i nens per gaudir del bàsquet, l’esport i el companyerisme.

L’Espai Fruita – Barris Nord va tornar a ser l’escenari per celebrar aquesta activitat lúdic-educativa. Els nens i nenes que hi van participar van ser alumnes de l’Escola Mare de Déu del Carme (Alcoletge), Institució Lleida (Arabell-Terraferma) i Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver, així com jugadors i jugadores del CBF Lleida.

La jornada va consistir en gaudir del bàsquet i l’esport des d’una vessant d’oci on els participants van jugar a bàsquet, però també van fer activitats de jocs esportius per tal de treballar la psicomotricitat, les habilitats, la coordinació i el companyerisme, entre d’altres.

Com a club, traslladem el nostre model esportiu a les escoles de la Terra Ferma on la diversió és l’eina educativa en aquestes edats primerenques i que ens ha de permetre fomentar una formació esportiva llarga i saludable.

Recordem que el CBF Lleida és fruit de la unió dels equips base del CB Lleida i el Força Lleida i que aglutina a més de 300 nenes i nens de diferents edats.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut