CAT |

Presència del CBF Lleida a la convocatòria de preseleccions territorials i catalana

Un total de 26 jugadores i jugadors del CBF Lleida, els equips base del Força Lleida i el CB Lleida, han estat convocats per a l’entrenament de Preseleccions territorials Preinfantil i Cadets 1r any del pròxim 20 de març a Balaguer.

El Comitè Tècnic de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol ha convocat un total de 17 jugadores i 9 jugadors dels equips corresponents del CBF Lleida, per a participar dels entrenaments que tindran lloc el diumenge, 20 de març al Pavelló Inpacsa de Balaguer. Els Preinfantils entrenaran de 16 a 17:30 h i els Cadets de 1r any de 17:30 a 19 h.

L’1 de maig, els/les 12 jugadors/es seleccionats/des per formar part de la selecció de Lleida, jugaran uns partits amistosos davant les altres territorials. La localitat encara està per decidir. Aquests entrenaments substitueixen a l’activitat prevista pel 22 de desembre passat que es va suspendre a causa de la nova onada de covid-19.

D’altra banda, 5 jugadors/es del CBF Lleida han estat seleccionats amb la catalana, una fita on s’arriba amb esforç, treball constant i disciplina, entre d’altres.

Enhorabona a totes i tots!!!

Et podem ajudar?
Saltar al contingut