CAT |

Del 24 d’abril al 16 de juny, t’obrim les portes a la base del club. Vine a provar el bàsquet.

Tram final de temporada també per als equips del CBF Lleida, els equips base. I ho fem obrint les portes a aquelles famílies que vulguin sumar-se al bàsquet formatiu.

Què són les portes obertes?

Aquesta darrera setmana d’abril s’han començat les portes obertes del club, les quals acullen nens i nenes que volen provar el bàsquet. La participació consisteix en un dia d’entrenament, sense compromís, amb l’equip en funció de l’edat i on el que menys importa és el nivell de bàsquet que tingui el nen/a. Es tracta d’entrenaments habituals del club aplicant la metodologia única del CBF Lleida.

Qui pot participar-hi?

Les jornades de portes obertes s’allargaran fins divendres 16 de juny i hi poden participar nens i nenes nascuts entre 2011 i 2019 sense importar el seu nivell. L’important és gaudir i compartir una estona de joc i bàsquet amb els companys.

Com puc demanar participar-hi?

Per venir a provar els entrenaments s’ha de fer contactant amb els coordinadors segons la data de naixement:

  • Nens/es nascuts entre 2011 i 2013: coordinacio.minis@cbflleida.cat
  • Nens/es nascuts entre 2014 i 2019: escola@cbflleida.cat

Per a més informació, contacta amb oficines al 973 23 30 33 (horari d’atenció per a Portes Obertes: de dilluns a dijous de 17 a 20 h)

Què és el CBF Lleida?

El CBF Lleida va néixer l’agost de 2020 a partir de la fusió dels equips base del Força Lleida i el CB Lleida. El club està format per vora 350 jugadors/es, distribuïts en 30 equips i amb un total de 45 entrenadors/es i 33 delegats/des. El CBF Lleida compta amb un ampli nombre d’equips de diferents categories: Escola, baby, premini masc (A, B, C), premini fem A, mini masc (A, B, C), mini fem (A, B), Infantil masc (1r any A), infantil fem (1r any), infantil masc interterritorial, preinfantil fem promoció, infantil masc promoció, infantil fem promoció, cadet fem promoció, cadet masc promoció, cadet masc (1r any), cadet fem (1r any), cadet masc Inter., cadet masc promoció, júnior fem promoció, cadet fem preferent, júnior masc (1r any), júnior fem Inter. i júnior masc Inter.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut