CAT |

MÉS DE 300 JUGADORES I JUGADORS FORMARAN LA BASE DEL PROJECTE COMÚ ENTRE CB LLEIDA i FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El conveni entre el Força Lleida i el CB Lleida ha estat presentat en públic aquest dijous al Barris Nord com “una gran oportunitat” per fer créixer el bàsquet a Lleida”, en paraules dels presidents dels dos clubs, Albert Aliaga (Força Lleida) i Anna Estrada (CB Lleida). Tots dos han emfatitzat que el d’avui era un “dia important, en el que es fa un pas que potser sembla petit, però que no ho és”. I és que la unió dels planters de tots dos clubs és una llavor de futur que s’ha aconseguit gràcies la “màxima voluntat d’entesa”, com ha remarcat Aliaga, que tot i això ha admès que “de vegades ha costat trobar encaix”. Estrada, per la seva banda, ha afegit que “feia molts dies que lluitavem per tenir aquest conveni, darrere del qual hi ha molta feina i moltes ganes de començar”.

El conveni preveu que de cara a la temporada vinent hi haurà 26 equips en competició sota la marca d’aquesta unió, a més de les escoles de bàsquet, el que implica un gruix de més de 300 jugadores i jugadors; una xifra molt superior a la de cap altre equip de la ciutat o la província. Però aquest no és un projecte que vulgui acabar aquí; Albert Aliaga ha insistit de nou en la voluntat d’obrir-lo “a tothom que hi vulgui participar; Volem fugir del tòpic de casa meva és casa meva i prou. Volem que aquesta sigui la casa de tots i estem oberts a tots els clubs que vulguin sumar”. Estrada, a més, no ha circumscrit l’acord únicament al planter, sinó que ha deixat oberta la porta a ampliar-lo, si cal, amb els primers equips malgrat remarcar que ara es tracta de “generar confiança, evitar malentesos i anar creixent. No hi ha límit”.

L’estructura esportiva estarà encapçalada per Joaquín Prado, que serà el director general esportiu, i diferents coordinadors i coordinadores per cistella gran (masculí i femení), equips minis, escola i promoció. A més, també hi haurà una única estructura tècnica -amb àrees de fisioteràpia, preparació física i psicologia- i també una única estructura administrativa i de comunicació. També s’inclourà la figura d’un director de project, que vetllarà per la planificació i l’establiment del sistemes de control necessaris per l’èxit del projecte.Amb aquesta mateixa finalitat també hi haurà una Comissió de Seguiment, formada per dos representants de cadascuna de les dues entitats.

El conveni, que té una durada inicial de dos anys i que pot prorrogar-se abans del seu termini de vigència, té el seu primer punt d’assaig en el Campus d’Estiu, que comença el proper dia 28 d’aquest mes de juny i que ja té obertes les seves inscripcions.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut