CAT |

EL CAMPUS D’ESTIU, PRIMER FRUIT DE L’ACORD ENTRE EL CB LLEIDA I EL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el CB Lleida impulsen, durant els mesos de juliol i setembre, el primer Campus d’Estiu conjunt entre les dues entitats. Aquesta activitat és la primera gran col·laboració que es materialitza d’ençà de l’acord assolit aquest mes de maig per unir les bases dels dos clubs, tot i que també s’han posat en marxa de manera conjunta les Jornades de Portes Obertes durant el mes de juny.

El Campus tindrà com a eix principal la pràctica del bàsquet, encara que també comptarà amb activitats complementàries -com ara piscina, canoa i tir amb arc – i amb diferents competicions internes. Tot plegat, buscant el lleure i la diversió dels participants com a primer objectiu.

Com és obvi, i donada l’actual situació sanitària, la salut i la seguretat dels i les participants serà prioritària. En aquest sentit, el Campus comptarà amb un responsable COVID que garantirà que es compleixin totes les mesures vigents i aprovades pel PROCICAT en matèria d’organització d’activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys.

El Campus està adreçat a nenes i nens nascuts entre els anys 2008 i 2017, i tindrà lloc al Pavelló Barris Nord, tret d’aquelles activitats que per la seva naturalesa no s’hi puguin dur a terme.  Està dirigit per la coordinadora del CB Lleida Júlia Crespo, i s’estructura en set torns de cinc dies cadascun, corresponents als dies laborals de les setmanes. Començarà el 28 de juny i continuarà en els primers cinc torns fins el 30 de juliol. Després de la pausa del mes d’agost, tindran lloc dos torns més entre el 30 d’agost i el 10 de setembre.

El preu per torn serà de 75 euros, tot i que s’oferiran descomptes progressius -d’un 10% i un 15%- a qui s’inscrigui a dos o més torns. Els jugadors i jugadores del Força Lleida i el CB Lleida també tindran descomptes, així com els membres de la mateixa família. 

Les inscripcions es poden fer presencialment al Barris Nord o a través dels telèfons 973 233 033/ 655 65 65 65.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut