CAT |

Les portes obertes a la base del Força Lleida baten rècords de participació

Les portes obertes a la base del Força Lleida han acollit durant dues setmanes més de cinquanta nens i nenes que han gaudit del bàsquet. Del 4 al 15 de setembre, nens i nenes nascuts entre 2012 i 2019 van ser a pista compartint un entrenament amb jugadors i jugadores de la seva mateixa edat.

Aquesta nova temporada 2023-2024, els equips base del Força Lleida han rebut 64 noves incorporacions, l’any amb més nous esportistes, sobretot en els equips d’escola (jugadors i jugadores de 5 a 7 anys), quaranta dels quals a partir de les portes obertes (15 noies i 25 nois). Així i tot, les inscripcions per a l’escola estan obertes durant tot l’any.

La base del Força Lleida actualment està formada per 330 jugadors i jugadores d’entre 4 i 18 anys distribuïts en 29 equips diferents i amb més de 50 entrenadors i entrenadores formant els més joves.

El club obre dos cops l’any les portes a nous jugadors que volen provar aquesta disciplina esportiva per primera vegada o que ja han jugat a bàsquet i volen entrar a formar part del club.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut