CAT |

ELS EQUIPS PREFERENTS ARRENQUEN LA COMPETICIÓ AQUEST CAP DE SETMANA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els partits es podran seguir per streaming a través del nou compte d’Instagram de la base, @flleida.base

Aquest cap de setmana comencen les fases prèvies dels Campionats d’Espanya, identificació que tenen enguany els campionats de categoria Preferent després de l’acord al que van arribar al febrer la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), el Consejo Superior de Deportes (CSD) i la mateixa Federación Española de Baloncesto (FEB). El Força Lleida competeix amb tres equips, corresponents a les categories infantil, cadet i júnior, que en aquesta primera jornada disputaran els seus partits al pavelló Barris Nord. El Nayox Força Lleida infantil A rebrà dissabte, a les 12.45 h al Granollers, mentre que diumenge serà el torn del Nayox Força Lleida Cadet A i del Nayox Força Lleida júnior A, que rebran respectivament al Grup Barna (16.00 h) i al Vic (18.00 h.). Tots ells parteixen amb l’objectiu de “recuperar la sensació de competir després d’un any de no poder fer-ho a causa de la pandèmia, amb tots els entrebancs que això ha suposat”, com destaca el coordinador del planter Carles Cuellar.

Precisament, la situació sanitària també marca aquest atípic inici de competició. Els jugadors de tots els equips seran sotmesos als mateixos protocols de seguretat i prevenció contra la Covid-19 que la resta de conjunt que competeixen en categories d’àmbit estatal (com ara la LEB Or), garantint d,’aquesta manera al màxim tant la seva salut com la del seu entorn. De fet, tots els joves passen aquest mateix dijous els preceptius tests d’antigens que han de permetre’ls formar part dels rosters de la primera jornada.

Lamentablement, i també a conseqüència de la pandèmia, el club no ha obtingut el permís per part de les autoritats per poder permetre l’accés de públic a les grades: “És una llàstima, perquè en un pavelló com el Barris Nord es poden mantenir de forma molt escrupolosa totes les mesures de distància i seguretat i estem plenament capacitats per garantir-ho, però la negativa ha estat frontal”, explica el president del club Albert Aliaga. “Hauria estat una gran satisfacció especialment per les famílies dels jugadors” -rebla el director esportiu Joaquín Prado- “ja que en alguns casos, com ara en el de l’equip júnior, el de diumenge serà l’últim partit que jugaran a casa abans de deixar el club, i ho hauran de fer sols després de tota la vida a la base”.

Per mirar de pal·liar en part aquesta circumstància, el club emetrà els partits en directe i per streaming a través del nou compte d’instagram de la base, @flleida.base , que ha entrat en funcionament aquest mateix dijous. “Es tracta d’un nou canal que busca prioritzar la informació relativa als equips de formació del club, però fent especial èmfasi en l’aspecte formatiu més que no pas en la informació purament competitiva. Volem transmetre els valors del club”, explica el responsable de comunicació del club, Carles Castelló.

El nou compte, que ja està actiu, passa a complementar el principal, flleida.cat, que amb un important creixement en els últims mesos passa a consolidar-se com la principal via de comunicació del club a les xarxes, amb més de 5.500 seguidors a Instagram, el que converteix al Força Lleida en el cinquè club de la LEB Or amb més seguidors en aquesta xarxa social.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut