CAT |

El Projecte Escoles continua sumant centres educatius

El Projecte Escoles va néixer ara fa un any amb la finalitat de donar un servei de formació esportiva a nens i nenes d’escoles que ofereixin l’activitat extraescolar de basquetbol, així com iniciar-los en la pràctica esportiva amb la finalitat que gaudeixin de l’esport i formar-los en tots aquells valors que són inherents en el món esportiu.

La temporada passada, tres centres educatius van confiar en el CBF Lleida per unir-se a aquest projecte: Jesuïtes Lleida, Institució Lleida i Escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge. A més d’organitzar com a club l’activitat extraescolar del bàsquet, els i les alumnes d’aquests col·legis i escoles van participar en les Trobades celebrades bimensualment, amb la finalitat que puguin compartir el bàsquet amb els seus companys de classe, i alhora amb jugadors i jugadores dels altres centres i del CBF Lleida.

Aquesta nova temporada, s’ha sumat al Projecte Escoles l’Escola Alba de Lleida, on el club desenvoluparà l’activitat extraescolar de bàsquet d’un a dos dies per setmana en funció dels grups que s’acabin creant.

OBJECTIUS DEL PROJECTE ESCOLES

El Projecte Escoles neix principalment per:

 • Donar un servei de monitoratge en l’esport del basquetbol a les escoles del nostre territori que ho sol·licitin.
 • Apropar la filosofia de formació del CBF Lleida a les escoles del nostre entorn.
 • Fer trobades bimensuals a l’Espai Fruita Barris Nord amb una proposta innovadora on el caire lúdic-festiu queda encaixat perfectament amb la part competitiva-formativa.
 • Donar a conèixer els nostres primers equips femenins i masculins amb visites a les escoles i invitacions als nens i nenes per poder gaudir de partits en directe i descomptes en els abonaments de temporada de l’equip de LEB Or.
 • Oferir avantatges en les activitats formatives que des del CBF Lleida es facin: campus, xerrades formatives,…

SERVEIS
Com a club oferim una sèrie de serveis:

 • Servei de monitoratge dels dies i hores concertades seguint les ràtios monitor/alumne marcat per la legislació.
 • Substitució del monitor o monitora que per causa justificada no pugui assistir algun dia.
 • Organització bimensual de les trobades que es faran a l’espai Fruita Barris Nord.
 • Acompanyament, si s’escau, a les competicions que el Consell Escolar organitzi i que les famílies i l’escola estiguin d’acord en inscriure’s.

EL CLUB, EL CBF LLEIDA
Des del CBF Lleida som coneixedors de la importància i de l’impacte positiu que té l’esport en els nostres nens/es i joves si reben una formació esportiva de qualitat i volem dotar al club de totes les eines necessàries per aconseguir aquesta formació esportiva de qualitat.

 • Missió: Promoure l’educació integral dels jugadors/es per a la millora de la seva qualitat de vida i que garanteixi el benestar físic i emocional tant d’un mateix com la dels companys i companyes amb els quals comparteix aquesta formació, fomentem els hàbits saludables i potenciem un espai formatiu adequat a partir de la implicació de l’entorn familiar més proper en el seu procés de formació, potenciem valors com el respecte, la companyonia, els hàbits higiènics. Optem per oferir als jugadors i jugadores la millor qualitat formativa possible dotant al club dels millors tècnics esportius i creant una estructura tècnica complementària de fisioteràpia, psicologia…
 • Visió: Volem ser reconeguts per la nostra filosofia de treball pròpia i on la transmissió dels valors del club és l’eix sobre el qual es fomentarà la metodologia de treball, el fairplay, la formació activa on els pares i mares s’hi impliquin. Volem posicionar-nos com a referent del bàsquet català i lleidatà, i retenir el talent de casa nostra perquè puguin arribar algun dia als clubs que formen el CBF Lleida: El Força Lleida i el CB Lleida.
 • Valors: Treballem sota la filosofia del respecte, el compromís, l’actitud positiva, la humilitat, la intensitat, el treball en equip, la competitivitat, la disciplina i la igualtat.
Et podem ajudar?
Saltar al contingut