CAT |

Diumenge 7 de gener, Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i l’Actel Força Lleida organitzen el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord.

Enguany, el dia senyalat serà aquest diumenge, 7 de gener de 2018 durant el partit que els lleidatans disputen davant l’ICL Manresa a les 12h. Durant el descans del derbi català, els jugadors i jugadores dels clubs integrats a la Representació Territorial a Lleida, estan convidats a participar a “El rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts”. L’acció consisteix en encistellar el màxim de cistelles durant 5 minuts, intentant superar les 325 de l’edició anterior. Els jugadors i jugadores protagonistes tindran entrada lliure al Barris Nord (han de portar el xandall del seu club) i, els acompanyants podran accedir-hi per 3 euros l’entrada.

 

Serà un matí de bàsquet en estat pur i també de solidaritat. A més d’aquesta acció amb els clubs lleidatans, al Barris Nord tindrà lloc el I Memorial Solidari Marc Retamero: a la pantalla del pavelló es reproduirà un vídeo homenatge al periodista, qui ens va deixar just farà un any el dia 7; es farà recollida de joguines noves i/o de 2a mà en col·laboració amb Càritas Diocesana de Lleida; i es realitzarà una pluja de peluixos. (podeu llegir la notícia completa AQUÍ).

 

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut