CAT |

“A peu de pista”, nou cicle de xerrades formatives per a entrenadors/es.

El CBF Lleida estrena divendres un cicle de xerrades formatives dirigides a entrenadors i entrenadores de bàsquet, no només el club sinó de tota la província de Lleida. Aquest divendres, 1 d’abril a les 20:15, la pista de l’Espai Fruita Barris Nord serà l’escenari de la primera xerrada que anirà a càrrec d’Albert Puig, entrenador del CB Lleida de LF2. Puig centrarà la seva formació en la “Construcció i Execució del contraatac”. La sessió, que tindrà un caràcter teòric-pràctic, comptarà amb la participació d’un equip de la base del CBF Lleida, amb el qual Albert Puig mostrarà a la pràctica el que va explicant i els entrenadors/es podran fer les seves consultes o aclarir dubtes.

Aquest cicle de xerrades s’allargarà fins a final de la temporada i amb la idea de continuar la temporada vinent. Per aquesta campanya 2021-2022 es preveuen dues ponències més, una d’elles amb l’entrenador de l’ICG Força Lleida Gerard Encuentra (Lliga LEB Or), encara amb dia i hora per concretar.

El CBF Lleida és un projecte molt recent que té la mirada posada en el futur. Els equips base del Força Lleida i del CB Lleida s’uneixen per treballar plegats no només en l’àmbit esportiu sinó en l’esport com a eina educativa de valors, així com en la formació dels entrenadors del club.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut