CAT |

Xerrada pionera de conciliació escolar-esportiva per als pares i mares d’esportistes de la base

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El CBF Lleida, club sota el qual s’engloben els equips de la base del Força Lleida i el CB Lleida, organitza per aquest dilluns 17 d’abril a les 19 h una xerrada pionera dins el programa “En Bones Mans” destinada als pares i mares dels jugadors i jugadores de la base del club.

Sota el títol “ESPORT-ESCOLA: Estratègies per a un encaix d’èxit” donarem recursos i eines perquè d’aquest binomi surti el màxim benefici per als joves.

Els estudis diuen que la pràctica d’activitats extraescolars millora el rendiment acadèmic dels infants, però sabem quins són els elements que fan que sigui així? Sovint es qüestiona les hores d’activitats extraescolars, quan fa els deures, quins són els millors horaris, com planificar-ho tot correctament i fins i tot quines responsabilitats ha d’assumir el fill/a i les notes.

La sessió anirà a càrrec de l’Anna Martínez, Orientadora educativa a Secundària, Psicopedagoga de l’Orum Center, Diplomada en magisteri EF. i Màster en Neuroeducació i Optimització de Capacitats. Amb la seva experiència en reeducació i orientació en les dificultats d’aprenentatge donarà llum a dubtes, oferirà estratègies que facin que l’actuació i presa de decisions dels adults que tinguin una base fonamentada en evidències presentades per professionals del sector.

Es tracta d’un taller formatiu molt interessant sobre un tema que se n’ha parlat i orientat molt poc i considerem important perquè afecta l’organització familiar i a l’itinerari formatiu i educatiu dels fills i filles.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut