CAT |

Xerrada de Gerard Encuentra sobre ritme i intensitat a entrenadors del CBF Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’ICG Força Lleida Gerard Encuentra oferirà una xerrada a tots els entrenadors i entrenadores del CBF Lleida sobre “Entrenar amb ritme i intensitat”. La sessió tindrà lloc divendres, 27 de gener a les 20:30 h a la pista de l’Espai Fruita Barris Nord i comptarà amb una part teòrica on Encuentra explicarà que és per a ell la intensitat i el ritme; i una part pràctica que consistirà amb un entrenament específic amb l’equip Cadet Masculí de la base.

Aquesta activitat s’engloba dins el cicle “A peu de pista”, unes xerrades formatives que es van estrenar la temporada passada. La primera sessió va anar a càrrec d’Albert Puig, entrenador del CB Lleida de LF2, que va parlar i posar en pràctica la construcció i execució del contraatac.

El CBF Lleida és un projecte molt recent que té la mirada posada en el futur. Els equips base del Força Lleida i del CB Lleida s’uneixen per treballar plegats no només en l’àmbit esportiu sinó en l’esport com a eina educativa de valors, així com en la formació dels entrenadors del club.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut