CAT |

Xavi Mendiburu, Pablo Pociño, Roger Riba i Joaquín Prado, l’equip tècnic i esportiu de Jorge Serna

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha presentat aquest matí les peces que faltaven per a completar el seu cos tècnic i esportiu del primer equip del Força Lleida. En la roda de premsa encapçalada pel president del Força Lleida Félix González hi han estat presents el nou delegat de l’equip Pablo Pociño, l’assessor esportiu Joaquín Prado i l’entrenador assistent Xavi Mendiburu.

Félix González ha encetat la presentació parlant de la importància que tenen Pablo, Joaquín i Xavi en l’estructura esportiva del club i per a l’equip entrenat per Jorge Serna, així com d’altres figures dins l’equip com Roger Riba (fisioterapeuta), els metges de l’equip i els ajudants tècnics.

L’inici de la presentació ha tingut un reconeixement especial per a Marc Larriba i  la seva tasca realitzada durant tants anys al club com a delegat del primer equip. El seu lloc l’ocuparà Pablo Pociño, compaginant aquesta feina amb la de preparador físic del primer equip, tal com ja va fer la temporada anterior. “Espero fer-ho almenys la meitat de bé que el Marc”, ha manifestat Pociño, el qual li està molt agraït per l’ajuda que ha rebut. La tasca del delegat es basa en la relació equip-federació, logística, així com en la gestió d’instal·lacions d’entrenament, entre d’altres.

Joaquín Prado torna a Lleida després de dos anys per a ocupar la posició d’assessor tècnic, un càrrec no solament per al primer equip sinó que compaginarà amb les seves tasques de suport a la coordinació de la base del club, juntament amb Toni Jiménez i Edgar Solsona. L’ex-entrenador del primer equip del Força Lleida ha donat molta importància al treball en equip per a ser un club més fort i crèixer. A més de la tasca d’assessor, Prado realitzarà tasques d’scouting, algun entrenament a equips de la base, i l’organització de clínics amb clubs conveniats, entre d’altres. El president ha valorat positivament el coneixement de Prado sobre la LEB Or i els seus jugadors. Prado, que aquests mesos ha ajudat i aconsellat al cos tècnic, s’incorporarà al 100% al setembre i ha destacat que “treballant en equip serem més forts”.

Per últim, la cara nova al cos tècnic. Xavi Mendiburu ha estat presentat com a entrenador assistent de Jorge Serna. L’ex-jugador del Pardinyes durant les dues últimes temporades, coneix molt bé el món del bàsquet. Mendiburu va jugar durant 4 temporades als EEUU (als Indians Hill del 2001 al 2003 i al Wisconsin Bree Bay del 2003 al 2005). El nou assistent de Serna va ser jugador ACB durant tres anys (Estudiantes del 2005 al 2007 i Menorca la temporada 2007-2008). A més, ha militat en equips LEB Or tant a Lleida com a Tarragona. La seva experiència com a jugador són claus per a analitzar què passa dins el vestidor. “Una de les meves tasques serà ser el nexe de connexió amb els jugadors però també ajudar a Jorge en tot el que necessiti”, ha comentat Mendiburu en roda de premsa.

Foto (d’esq. a dreta): Pablo Pociño, Félix González, Joaquín Prado i Xavi Mendiburu

Veu la presentació completa del cos tècnic i esportiu:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut