CAT |

“VULL TORNAR-LI AL CLUB LA CONFIANÇA QUE M’HAN DONAT AMB TREBALL”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gerard Encuentra ha entrat avui a la sala de premsa Marc Retamero del Barris Nord -un espai que no li és pas desconegut- però aquesta vegada ho ha fet per primer cop en qualitat de primer entrenador de l’ICG Força Lleida. El lleidatà és l’escollit per portar el timó de l’equip durant les dues pròximes temporades, el que ha qualificat de “somni” i, al mateix temps, de “repte”. El tècnic ha volgut agrair la confiança que li ha demostrat el club amb la seva contractació afirmant que “l’interès que han mostrat m’ha fet sentir que jo era la persona amb la que volien comptar. M’il·lusiona molt el projecte i tinc moltes ganes de començar a treballar”, ha afirmat Encuenra, que ha recordat que va començar la seva trajectòria al club ja fa molts anys, entrenant a les categories inferiors mentre encara era jugador: “És créixer. És un repte pel qual crec que estic preparat”, ha remarcat el lleidatà, que també ha tingut paraules d’agraiment per al seu anterior club, el Pardinyes al que ha desitjat “el millor” i de qui també ha afirmat que “no m’han posat cap trava per venir aquí; al contrari. Saben que és un salt qualitatiu, i jo miraré d’ajudar-los en tot el que pugui”.

Per la seva banda, el president Albert Aliaga ha explicat que Gerard Encuentra “compleix totes les característiques que buscàvem per començar una nova etapa. Volem un projecte que il·lusioni, obert a tot el territori, i sense pressió afegida, de manera que el Gerard és la persona perfecta per tirar-lo endavant”. Encuentra, que treballarà estretament amb el director esportiu del club Joaquín Prado per tal de dur a terme la confecció de la plantilla, ha dit no suposar-li un problema la categoria on jugarà l’equip. En aquest sentit, el president Aliaga ha volgut aclarir que el club és “optimista respecte les possibilitats de jugar a Or” per qualsevol de les vies obertes “però de moment som Plata”.

Sigui quina sigui la categoria, el que té clar Gerard Encuentra és la filosofia de joc que vol aplicar a la pista: “S’ha de treballar molt defensivament, i jugar un bàsquet alegre i ràpid, amb molta amenaça de tres punts. Caldrà veure quina plantilla tindrem, però tindrem gent per passar-ho bé”.

Una plantilla en la que ara per ara només hi ha un nom confirmat, el d’Albert Lafuente, a qui ja va tenir a les seves ordres en la seva etapa al Pardinyes i amb qui va aconseguir l’ascens de Lliga EBA a LEB Plata. Una connexió que atorga un caràcter lleidatà a l’equip que es vol potenciar i que ja es palpa a través de les xarxes socials: “M’han col·lapsat el mòbil”, ha dit Encuentra en relació amb els missatges de felicitació rebuts aquests dies; “a tota la gent que ha mostrat aquest feedback només els puc dir que vinguin, i que ens animin. Els recompensarem amb esforç”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut