CAT |

Visitem tres escoles del ZER Alt Segrià i l’Escola de Balàfia

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La setmana passada, va ser una setmana intensa de visites a escoles abans d’aturar l’activitat durant uns dies per Setmana Santa. Les tres escoles del ZER Alt Segria (La Portella, Vilanova de Segrià, Torre-Serona) i Balàfia van ser els punts de trobada entre jugadors i staff de l’ICG Força Lleida i els i les alumnes més joves.

Albert Lafuente, Matej Kavas i Joaquín Prado van ser a l’Escola Blanca de Vilallonga de La Portella i a l’Escola El Roser de Torre-Serona. David Cuéllar, Mark hughes i Jordi Ribas van visitar l’Escola de Vilanova de Segrià. I Juani Marcos, Shaquille Cleare, Marc Díaz i Adrián Fuentes van ser a l’Escola de Balàfia de Lleida.

Les visites a les escoles per part de jugadors i cos tècnic de l’ICG Força Lleida és una acció habitual per tal d’apropar el bàsquet i l’esport a petits i joves. Com ja és tradició, les visites comencen amb una trobada a l’aula o a alguna sala polivalent del centre perquè els jugadors expliquin la seva experiència, anècdotes… i els/les alumnes facin les preguntes que vulguin. Posteriorment, se surt a la zona d’esbarjo per jugar a bàsquet i fer jocs.

Aquest any hem visitat també el col·legi Sant Jaume – Les Heures i Lestonnac.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut