CAT |

Visitem les oficines d’Invelon, patrocinador del club

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jugadors, staff i directius del Força Lleida visiten les instal·lacions d’Invelon, on han viscut de primera mà experiències amb diferents tecnologies. Una d’elles ha consistit en la digitalització 3D del braç, mà i pilota dels tres jugadors i entrenador; Juani Marcos, Jaume Lobo, Miguel González i Gerard ENcuentra, i les quals es convertiran en un trofeu únic i personalitzat, imprès en 3D.

Seguidament, l’equip també ha provat diverses experiències de Realitat Virtual i Realitat Mixta, que mitjançant unes ulleres, han pogut interactuar amb el món virtual, inclús una d’elles estava relacionada amb l’esport al qual es dediquen: el bàsquet. La visita ha finalitzat amb la presentació de la resta de naus de la companyia, com el magatzem, l’àgora d’aprenentatge i la cantina, on se’ls hi ha donat alguns obsequis per agrair la seva visita.

El tour ha estat dirigit per diferents membres de l’equip d’INVELON, entre ells els fundadors d’Invelon; el CEO, Joan Folguera, el CTO, Marc Solé i el CIO, John Amin, amb l’objectiu de presentar la història, visió, valors i propòsit del grup. Invelon té com a propòsit crear les millors tecnologies que impulsin canvis disruptius, empoderant a les persones per utilitzar tecnologies innovadores i crear un millor futur per a la joventut i la societat. La seva estratègia és local i global, crear tecnologies des de Lleida que empoderin a empreses i persones d’arreu del món. Aquest objectiu de caràcter local i potenciador de la societat i la joventut és el que fa, també, que es vulgui col·laborar, donar suport i crear sinergies entre el Força Lleida i l’empresa.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut