CAT |

Visitem la fàbrica de San Miguel a Lleida amb jugadors i staff del primer equip

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els jugadors, staff de l’ICG Força Lleida i membres de la directiva del club vam visitar ahir les instal·lacions de San Miguel, empresa patrocinadora del Força Lleida.

L’acció va constar d’una visita guiada completa per la nau de l’empresa, ubicada al polígon de Lleida, on vam poder veure tot el procés de fabricació de la beguda, des que arriba el cultiu fins que acaben amb la fase d’embotellament, veient també la zona on s’emmagatzema i es conserva el producte. El president del Força Lleida, Albert Aliaga agraeix a SanMiguel la seva aposta pel Força Lleida un any més i que “comptar amb empreses del territori ens dona forces per ser més sòlids”. Jordi Guixé, director del Centre de Producció de Lleida va destacar que “és un plaer estar amb el Força Lleida, el bàsquet, l’esport i aquesta vinculació amb els bons valors”.

Després de la visita, jugadors, staff i directiva vam gaudir d’un refrigeri gentilesa de SanMiguel, acompanyat d’un tast de cerveses. A més, es va reptar als jugadors de l’ICG Força Lleida a servir unes cerveses posant a prova la seva habilitat amb el tirador de barril.

El Força Lleida recomana el consum responsable.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut