CAT |

Visita oficial a les instalacions del Grup ICG Software, patrocinador principal del primer equip del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els jugadors de l’ICG Força Lleida, l’staff tècnic i la directiva del club han visitat aquest matí les instal•lacions del patrocinador principal del primer equip, el Grup ICG Software. El president d’ICG Andreu Pi, la gerent del grup Meritxell Pi i el cap de comumicació i relacions institucionals Berenguer Pla han estat els encarregats de rebre tota la comitiva del Força Lleida, encapçalada pel president Félix González i el directiu Albert Aliaga.

La rebuda ha tingut lloc al hall de l’empresa i posteriorment s’ha passat a la sala de vídeo on s’ha fet una breu introducció sobre la història d’ICG Software i s’ha emès un vídeo sobre l’inici del càlcul, els números, els primer sistemes de càlcul, les primeres eines i màquines per a calcular, l’aparició del sistema binari i de la tecnologia com les calculadores electròniques i l’aparició del disc dur com a eina d’emmagatzematge de dades.

El segon tram de la visita ha consistit en un recorregut pel museu de l’empresa. En aquest s’ha pogut veure l’evolució de la calculadora, els seus equipaments, la història dels ordinadors i les noves màquines d’hosteleria d’ICG. Al sortir del museu, els membres del Força Lleida han pogut veure simulacions de diferents formes de pagament amb màquines cashdro o la sol•licitud de productes mitjançant codis qr.

L’acte ha conclòs amb l’entrega al patrocinador principal d’una samarreta signada per tots els jugadors de l’ICG Força Lleida. Posteriorment s’ha realitzat la fotografia oficial amb tots els membres presents.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut