WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Partit a Torrefarrera entre el Baxi Manresa i el Hiopos Lleida amb motiu del Trofeu de Bàsquet Vila de Torrefarrera en homenatge el Jordi Piqué. El Hiopos Lleida aguantava des dels tirs lliures l’encert exterior de Baxi Manresa en el primer tram de partit, qui posava el 19-11 a 2:24 del final del primer quart. Aturava el partit Gerard Encuentra per parar l’encert de triplista dels del Bages. Villar i Caicedo protagonitzaven un alley-oop per a posar el públic dempeus. 22-17 per arrencar el segon període amb un Hiopos Lleida molt més defensiu, amb joc ràpid, connectat i encertat es posava per davant al lluminós amb triple de Dee Bost (22-24). Diego Ocampo ho aturava, però als intents del rival per retallar punts, Walden responia des de la línia de 6,75. Malgrat uns últims minuts sense tant encert, la bona defensa i efectivitat el tir lliure permetia a l’equip agafar un avantatge de +6 per anar al descans.

Malgrat uns primers minuts en què costava entrar en joc, Dee desencallava el marcador amb un triple i Oriola anotava sota cistella amb gran assistència de Bozic i +11 pels de Lleida. Grans minuts de tot l’equip amb Rafa defensant, Paulí anotant i situant el 54-64 per a l’últim quart. El Baxi Manresa posava la sisena i un parcial 13-0 capgirava l’electrònic. El Hiopos Lleida ho intentava, però totes les pilotes sortien rebotades. Caicedo amb un 2+1 tornava a posar l’avantatge. Màxima igualtat amb empat a 72 a tres minuts del final. Els punts de Bropleh al tram final de partit i el rebot defensiu donaven la victòria a l’equip de la Terra Ferma per 76-81.