CAT |

Trobada Final de Temporada del Projecte Escole.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Última trobada de la temporada a l’Espai Fruita Barris Nord on els jugadors de la base i de clubs i centres convidats han pogut gaudir d’un matinal de bàsquet, jocs i diversió.

Amb aquesta trobada especial es posa punt final a una temporada on el Projecte Escoles s’ha consolidat com una de les trobades de bàsquet formatiu de referència a la ciutat amb la participació d’un centenar de nens i nenes en cada una d’elles.

Alumnes de l’Escola Alba, Institució, Claver, Mare de Déu del Carme d’Alcoletge o Mirasan ha pogut conèixer de prop què és el Projecte i com treballa el CBF Lleida. A aquestes trobades també s’hi han sumat clubs convidats com el CB Igualada o CB Torregrossa també van participar en darreres edicions d’aquesta trobada. I avui, a més a més d’aquests dos clubs, també hi han estat presents jugadors i jugadores del CB Cappont, CB Pardinyes, CB Torrefarrera i Stadium Casablanca.

Una festa final que ha comptat amb la presència de dos jugadors professionals de l’ICG Força Lleida, Amadou Sidibé i Biram Faye.

Segur que, per a totes i tots, aquesta Trobada Final del Projecte Escoles ha estat especial.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut