CAT |

TREBALLANT LA GESTIÓ EMOCIONAL AMB ELS JÚNIORS DEL CBF LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Dijous al vespre, els jugadors del Júnior Masculí Preferent van participar en un taller de Psicologia Esportiva organitzat des del departament de Psicologia del CBF Lleida (nom creat a partir de la fusió dels equips base del CB Lleida i el Força Lleida).

La psicòloga Noemí Bonet va ser l’encarregada de dirigir l’activitat amb l’objectiu principal d’ajudar a l’equip a millorar la gestió i el control de les emocions en entrenaments i partits. “És important treballar la psicologia esportiva a l’etapa junior, ja que estan en una etapa de transició, on l’any vinent fan un salt a la categoria sènior i és important un bon acompanyament dels esportistes en aquest canvi d’etapa a nivell integral”, va destacat Bonet.

El taller es va dividir en dues parts. La primera va girar entorn de prendre consciència i identificar quins aspectes ens costen més de gestionar. Posteriorment, es van donar unes pautes i recursos per poder millorar-ho i aconseguir un major autocontrol personal de les emocions i una millor cohesió com a grup. Bonet va exposar que la psicologia esportiva ajuda a millorar tant el rendiment com el benestar dels jugadors. “Tot això ho fem mitjançant recursos com aquest taller sobre gestió emocional, amb assessorament a entrenadors i tècnics, etc.”, va puntualitzar l’especialista.

Al taller també hi va assistir el jugador de l’ICG Força Lleida Thomas Schreiner, qui va donar el seu punt de vista com a jugador de la LEB Or. Noemí Bonet va puntualitzar que un equip que treballa aquesta disciplina és un equip més competent a l’hora d’afrontar les situacions que puguin sorgir durant la pràctica esportiva.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut