CAT |

Tornem a les escoles per parlar d’esport, bàsquet i valors

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida va recuperar la setmana passada la visita a les escoles lleidatanes, una acció habitual del club que es va veure interrompuda a la força per la pandèmia.

La setmana passada, els jugadors David Cuéllar i Ibou Badji, i el director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado, van ser amb els alumnes de Sant Jaume – Les Heures per passar una bona estona parlant de bàsquet, esport i valors. A més de parlar sobre què és el bàsquet, els alumnes van tenir el seu torn de preguntes que, encuriosits, preguntaven als professionals aspectes més esportius i personals.

També hi va haver temps per gaudir a la pista de bàsquet exterior del centre educatiu, on els i les alumnes van realitzar alguns exercicis amb la pilota a la mà, curses i jocs de relleus amb l’objectiu d’encistellar i experimentar el bàsquet en primera persona. També hi va haver moment de signatura d’autògrafs.

Diumenge durant el partit, alumnes de Sant Jaume – Les Heures van ser a la grada animant i van viure en primera persona l’ambient de l’Espai Fruita Barris Nord i celebrar la victòria de l’equip davant l’Oviedo per 67-56.

El Força Lleida aposta fermament, des de fa anys, per l’esport formatiu i inclusiu, i per apropar el bàsquet i els valors als més joves ja sigui arribant als alumnes amb les visites als centres educatius com amb el treball diari que es fa amb els jugadors i jugadores del CBF Lleida, els equips base del club.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut