CAT |

Torneig 3×3 del Força Lleida amb empreses, institucions, periodistes, grades d’animació i més!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aprofitant l’aturada de la LEB Or, des del Força Lleida celebrem avui una trobada entre empreses patrocinadores i institucions i, previ a aquesta festa hem organitzat un Torneig 3×3.

Un total de 10 equips participaran en aquesta competició que pretén ser un espai per a passar-s’ho bé, gaudir del bàsquet i, en la gran majoria dels casos, poder viure aquest esport sobre el parquet i no des de la grada. A excepció de l’equip de Veteranes del Força Lleida, la resta de participants no formen part de cap club ni equip.

Per una banda, tenim tres grups d’empreses: Pick&Roll, Dragon Khan i Alley-oop, tots ells noms molt característics del bàsquet o del pavelló lleidatà. L’equip Indíbil i Mandoni estarà format per institucions lleidatanes. Els periodistes que segueixen l’actualitat de l’ICG Força Lleida i el Robles Força Lleida no podien faltar en aquesta cita i estan dividits en 3 equips diferents: els Plumilles (periodistes de diferents mitjans de comunicació), els del Covasket (pòdcast que parla de l’actualitat dels equips del Força Lleida) i Lleida en Joc (equip encarregat de les narracions en directe dels equips).

Al Torneig 3×3 no hi podien faltar aficionats i, aquest cop, ho personalitzem en les dues grades d’animació que tenim a l’Espai Fruita Barris Nord: la Nucli Bordeus i la Penya Junts Lleida.

El torneig serà a porta tancada, però es podrà seguir via Twitter/X del Força Lleida i escoltar en directe a Lleida en Joc.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut