CAT |

Torna la figura de xocolata i mona solidària del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Un any més, el Força Lleida i Germans Ribes Pastissers de Torrefarrera hem creat una acció solidària per a celebrar el dia de la Mona. Com ja es va fer l’any passat, pots encomanar la teva Figura de Xocolata Personalitzada o la teva Mona Solidària, on una part dels diners es destinaran a la Unitat de Salut Mental Infantil i Juvenil de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

La figura de xocolata pot anar personalitzada amb la fotografia del teu jugador preferit de l’ICG Força Lleida o de la fotografia que tu vulguis. En el cas de la mona, es tracta del pastís típic de setmana santa i inclourà una xocolatina amb l’escut del Força Lleida. El preu de la figura personalitzada és de 45 euros i el de la Mona és de 28 euros (mida per a 8 persones)

Tant la figura com la Mona s’han d’encomanar a Germans Ribes Pastissers i detallar quin format es vol. Es pot demanar a través del telèfon 973 75 01 73 o via correu electrònic a info@germansribes.com.

Serà el segon any que es porta a terme aquesta campanya solidària. A les imatges, moments de la temporada passada amb representants de Germans Ribes, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i del Força Lleida.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut