CAT |

“Tenir dos jugadors de l’equip finalista és una gran notícia”. Presentació de Filip Djuran i Massine Fall

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de Filip Djuran i Massine Fall a la sala de premsa Marc Retamero del pavelló Barris Nord de Lleida. Els dos ex-jugadors del Club Melilla Baloncesto, equip finalista  dels play-off d’ascens a la lliga ACB 2017-2018, han comparegut davant els mitjans, juntament amb el president del club Félix González i l’entrenador de l’equip Jorge Serna.

 

El president del club Félix González s’ha mostrat molt satisfet i optimista amb l’arribada dels dos jugadors i ha destacat el coneixement de Djuran i Fall sobre la lliga espanyola i la LEB Or.

Jorge Serna, per la seva banda, agraeix als jugadors que hagin escollit el Força Lleida per a jugar aquesta temporada. “A Massine Fall el seguíem des de feia varis anys”, ha dit l’entrenador, qui a més ha confessat que l’ex-jugador del Força Lleida Garret Nevels li’n va parlar molt bé i insistia en què el fitxéssin. “Estic encantat que estigui amb nosaltres”, ha afegit Serna davant les característiques del perfil del jugador, al qual ha qualificat d’atlètic, amb marge de creixement enorme i amb moltes possibilitats de complementar-se a la perfecció amb Ablaye Mbaye. Per la seva banda, per parlar de Filip Djuran ha estat breu i clar: “Filip pot fer-ho tot i, de fet, ho ha fet”. L’entrenador ha catalogat al serbi de jugador referència ofensiva i que, a més de donar camp ofensiu i defensiu, dóna anotació. La incorporació dels dos jugadors al primer equip del Força Lleida és una molt bona notícia per a l’entrenador i més tenint en compte que venen del Club Melilla Baloncesto, equipo finalista dels play-offs d’ascens a l’ACB.

Filip Djuran s’ha mostrat molt content de la seva arribada a Lleida i al club. El serbi ha visitat el Barris Nord les dues últimes temporades i espera viure el mateix ambient i caliu que dóna l’afició del Força Lleida, “fet molt important per qualsevol jugador de bàsquet”, ha afegit. Djuran assumirà el rol que Jorge Serna li demani i té com a objectiu principal “guanyar el màxim de partits i, perquè no, donar la sorpresa”. Filip Djuran considera que l’equip és un equip jove i atlètic, ben cohesionat i amb la figura important dins l’equip i sobretot l vestidor com és Miki Feliu.

Massine Fall ha començat llençant una salutació a tota l’afició del Força Lleida. Fall vol crèixer com a jugador al Força Lleida, seguir millorant, aprenent i ajudar l’equip en tot el que calgui. “Puc ajudar en tot, tant en atac com en defensa i estic treballant per augmentar el meu percentatge en tots els sentits. L’objectiu principal és guanyar el màxim de partits. “No estem només per a jugar, sino per a jugar i guanyar” ha destacat Fall. “Sóc un tio competitiu”, ha afegit el pivot senegalès.

Fall i Djuran van ser companys de vestidor la temporada passada al Melilla i asseguren tenir molt bona relació. “Sempre ens piquem sanament l’un a l’altre; ens exigim el màxim entre nosaltres”, ha assegurat Massine Fall per finalitzar la roda de premsa.

 

Pots veure la presentació completa de Filip Djuran i Massine Fall a:

 

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut