Sumant minuts de joc davant un gran rival

Segon partit de pretemporada per al Hiopos Lleida, aquest cop a La Puebla de Alfindén davant Dreamland Gran Canària.

Inici encallat amb tots dos equips poc encertats. Malgrat que Gran Canària ha començat a posar la directa i situar-se tretze per sobre, el Hiopos Lleida ha encarrilat jugades anotadores per xafar els talons a l’equip canari. Rotació a la banqueta amb Ibou anotant els seus primers punts amb l’equip a l’ACB i Caicedo amb una safata sobre la botzina. El segon quart començava amb igualtat a ambdues cistelles i nomes sis punts per sota. Però l’experiència del Dreamland Gran Canària es feia notar a pista amb un equip que posava la directa, agafava el rebot, no perdonava cap oportunitat de tir i se situava el 27-42 per anar al descans.

Poc canviaven les coses a la segona part, amb més rotacions i protagonisme per a un Ibou anotador sota cistella i Mauri. Dreamland Gran Canària anava com un coet en el marcador on els darrers minuts han estat de tràmit per a finalitzar 62-97.