CAT |

Oportunitats per a totes les jugadores

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La temporada 2022-2023 arriba a la seva fi per a tots els equips que no es classificaran per a disputar la fase d’ascens a la Lliga Challenge. Aquest és el cas de l’ELITE SPORT CB LLEIDA, que disputarà el proper dissabte el darrer partit fora de casa, darrer desplaçament per jugar contra el cuer de la classificació EL OLIVAR de Saragossa, que no ha pogut mantenir el nivell mostrat en la temporada passada. Es viatge amb la tranquil·litat de la feina ben feta, la permanència aconseguida des de fa dues jornades.

El partit és contra un dels equips que ja ha perdut la categoria, però que segueix competint i malgrat no aconseguir guanyar en les darreres jornades, manté un to alt i ven cares les seves derrotes, aconseguint marcadors ajustats contra bon rivals i que sent el darrer partit davant de la seva afició voldrà regalar-li una de les poques victòries aconseguides en tota la temporada.

El matx s’ha de disputar amb altres objectius més enllà de la cerca del resultat. Albert Puig es planteja com a objectiu del mateix intentar donar el màxim d’oportunitats a totes les jugadores, recompensar el bon treball realitzat pel conjunt del planter. També el partit ha de servir per donar minuts a les jugadores del filial que, després de la gran victòria el passat diumenge en el duel de rivalitat contra el Balaguer, tenen a tocar l’ascens de categoria. Amb aquest l’equip filial aconseguirà un segon ascens de forma consecutiva després del ja aconseguit la temporada passada.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut