CAT |

“SI NO NOTÉS LA IL·LUSIÓ, NO HAURIA VINGUT”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Marcus Vinicius Toledo torna a Lleida, la ciutat on es va iniciar com a professional, per “fer el que necessiti l’equip”.

Amb la il·lusió i les ganes d’un júnior, però amb la saviesa del veterà avesat en mil batalles que ja és. Als seus 34 anys, 11 després de marxar de Lleida i 7 d’ençà de la seva última campanya a la LEB Or -que va culminar amb un ascens-, el brasiler torna per competir en un entorn que coneix perfectament.

Joaquín Prado: “La seva contratació es va convertir en una prioritat”

Toledo va arribar a Lleida amb 17 anys, i després de competir a gran nivell a la lliga brasilera en les últimes temporades, va decidir tornar a Catalunya amb la seva família. Aleshores, i com ha explicat el DT del club, Joaquín Prado, la seva contractació es va convertir “en una prioritat” per l’ICG Força Lleida, ja que es tracta de “quelcom més que un jugador per al primer equip; serà un exemple per als 180 nens de la base i també un líder per als seus companys”. Toledo, que com ha explicat pot alternar posicions interiors i exteriors en el joc de l’equip, ha declarat sentir-se “molt feliç” per tornar a casa, a Lleida, on encara hi viu part de la seva família; “El tema familiar és important”, ha declarat, “però sense un bon projecte esportiu, no n’hi ha prou. Si no hagués notat la il·lusió que hi ha al club, no hauria tornat”. Ha recordat que a Lleida va viure “anys molt bonics, amb el pavelló gairebé ple” i expressa un desig clar; “tant de bo aquest any puguem tornar a veure-ho”.

“Estic molt feliç, el tema familiar és important, però sense un bon projecte esportiu, no n´hi ha prou.”

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut