CAT |

Shaquille Cleare: “A Lleida em sento com a casa i vinc a guanyar”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Tot i que no necessita presentacions, Shaquille Cleare ha comparegut davant els mitjans de comunicació per parlar del seu retorn a l’ICG Força Lleida.

El president del club Albert Aliaga ha ressaltat que Shaquille és un gran jugador i persona, gens egoista i que ve a fer equip. Tot i que el jugador tenia altres ofertes, “Shaq ens ha escoltat en tot moment i ha posat les coses fàcils”. Per la seva banda, el director esportiu Joaquin Prado ha ratificat les paraules del president i he elogiat el jugador manifestant que “té el perfil ideal, complementa amb les posicions de 4 i 5 i coneix perfectament la lliga”.

Shaquille Cleare, per la seva banda, ha començat la seva intervenció dient que “a Lleida em sento com a casa”. El jugador ha confessat que no va tenir cap dubte en acceptar tornar a l’ICG Força Lleida, que va ser una decisió fàcil perquè és un club familiar i l’entrenador i l’staff són genials. “Vinc a treballar, aprendre, millorar i amb l’objectiu de guanyar”, ha assegurat Shaquille.

Recordem que Cleare ja va jugar al club des de meitat de temporada 2018-2019 fins finals de la 2020, jugant en un total de 24 partits de Lliga Regular, fent una mitja per partit d’11,3 punts, 4,5 rebots i 10,6 de valoració.

L’arribada de Shaquille ha generat preguntes sobre l’esforç que ha fet el club per portat de nou el jugador al club. El president del club Albert Aliaga, com s’ha comentat anteriorment, ha dit que Shaq tenia les coses clares i va posar facilitats. “Som un club de tots i hem de sumar”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut