CAT |

Serveto, tres anys amb el Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jugadors, cos tècnic i directius visiten Serveto, empresa que ha renovat el seu patrocini amb el club per tercer any. Els jugadors David Cuéllar, Michael Carrera, Miguel González i Juani Marcos, l’entrenador Gerard Encuentra i l’assistent Albert Mateus, van visitar les instal·lacions de Serveto per a conèixer de primera mà el funcionament de l’empresa lleidatana. A la visita també hi va assistir el director esportiu Joaquín Prado i el president del club Albert Aliaga.

A banda de fer una visita a les instal·lacions, les oficines i els espais conjunts, els jugadors van poder pujar sobre un dels camions de l’empresa i fer una ruta circular dins el mateix recinte.

Albert Aliaga, president del Força Lleida posa en rellevància l’aposta que empreses lleidatanes sumin en projectes esportius de la terra. “Que una empresa de prestigi i solvència com és Serveto torni a donar-nos confiança i amb més implicació, és motiu que estem fent les coses bé”, diu Aliaga, qui a més ressalta que no només es tracta que la part esportiva acompanyi sinó que es crea un teixit esportiu-empresarial important. Per la seva banda, Sisco Serveto, responsable d’auditoria interna de l’empresa logística, remarca la gestió esportiva del club i es mostra satisfet de l’aposta que fa Serveto amb el Força Lleida i el projecte del club. Àlex Chertes, responsable de Màrqueting de Serveto, diu que és un plaer formar part del club un any més i donar suport a un equip local com el Força Lleida.

Serveto posa la seva imatge corporativa als pantalons de l’equipació del primer equip, així com en elements audiovisuals els dies de partit a l’Espai Fruita Barris Nord.

Serveto es va fundar l’any 1955 a Camarasa (Lleida) i s’ha convertit en un referent en solucions logístiques d’alt valor afegit a l’àmbit europeu. La seva missió principal és brindar un servei d’alta qualitat, sempre escoltant el client i adaptant-se a l’entorn i a les noves tecnologies. Ofereixen serveis de transport terrestre, ferroviari, marítim i serveis d’emmagatzematge, a més de distribució de mercaderies nacionals i internacionals.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut