CAT |

Sergi Quintela: “Que no hagin apostat tot lo fort que m’hauria agradat (Breogán), em motiva”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Sergi Quintela ha estat presentat oficialment com a jugador del Força Lleida aquest matí. La sala de premsa Marc Retamero del pavelló Barris Nord de Lleida ha reunit als periodistes per presenciar la presentació del jugador del Breogán de Lugo cedit al Força Lleida aquesta temporada.

Albert Aliaga, membre de la junta directiva el Força Lleida, ha recalcat la figura de Quintela, un jugador que agrada molt al cos tècnic i que creu que agradarà al Barris Nord. “Jorge Serna el volia de totes totes”, ha afegit Aliaga.

Per la seva banda, l’entrenador Jorge Serna, ha definit a Sergi Quintela com un excel·lent jugador pel seu treball tècnic i entrenament físic. “Ens dóna un contra u, bloqueig directe, tir de tres, contraatac, defensa… És un super jugador”. Serna ha afegit que el jugador sap veure les situacions crítiques de l’equip i se’n surt per resoldre-les. “Entrena matí, tarda, nit; abans de l’entrenament i després”, ha recalcat Jorge, qui a més ha afegit que Sergi “ha de ser un exemple per als joves jugadors del país”. L’entrenador ha volgut deixar constància que Quintela “està fet per jugar a l’ACB” i que el cos tècnic treballarà per ajudar-lo a créixer individualment com a jugador.

Sergi Quintela ha confessat que obviament vol arribar a jugar a l’ACB però que ara el seu objectiu és ajudar al màxim a l’equip a aconseguir els seus objectiu i créixer com a jugador. “Assumeixo el rol que Jorge em demani”, ha dit el jugador de Lugo. Quintela esperava quedar-se al Breogán d’ACB però arriba al Força Lleida amb ganes de treballar dur. “Que no hagin apostat tot lo fort que m’hauria agradat, em motiva i em fa treballar encara més per a demostrar que sí que estic preparat”, ha respost Quintela davant la pregunta sobre la seva cessió. Sergi Quintela va tenir “consellers” al Breogán, com Leo Demetrio i Salva Arco, qui li va parlar molt be de la ciutat i de la manera de treballar del club i “va ser algo que em va ajudar i em va impulsar a venir”.

 

Veu la presentació completa de Sergi Quintela:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut