CAT |

Res de por i emocionats de començar al Força Lleida. La presentació de Robert Turner i Obi Kyei

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí ha tingut lloc la presentació oficial de Obi Kyei i Robert Turner a la sala de premsa Marc Retamero del pavelló Barris Nord de Lleida.

Xavi Mendiburu, entrenador assistent del primer equip del Força Lleida ha qualificat a Robert Turner com un “base americà molt físic” i sobre Obi Kyei ha destacat que “ens pot obrir el camp, córrer al contraatac, molt mòbil i això ens ajudarà a que el ritme del partit sigui molt ràpid”. Per als dos jugadors és la seva primera experiència a la lliga espanyola i, tant Mendiburu com tot el cos tècnic esperen que els jugadors s’adaptin ràpidament a les exigències de la LEB Or.

Per la seva banda, Robert Turner s’ha mostrat content amb la seva arribada a l’equip i ha manifestat que ha vingut  treballar dur amb l’equip, que és una gran oportunitat per a ell i que està encantat amb els companys. “Res de por. El bàsquet és bàsquet”, ha puntualitzat Turner en referència a la seva primera experiència a la lliga espanyola, destacant la importància d’aprendre dels millors i donar-ho tot al entrenaments i als partits.

Obi Kyei, per la seva banda, ha mostrat gratitud per l’oportunitat que se li ha donat de formar part d’aquest equip i que lluitarà per adaptar-se a la categoria LEB Or. A més, el jugador ha destacat que està molt content amb els companys, amb l’equip, el cos tècnic… i que té ganes de començar la competició. “No estic espantat, sinó emocionat” ha afegit Kyei al ser preguntat per les sensacions d’aquesta nova aventura esportiva.

 

Pots veure la presentació completa d’Obi Kyei i Robert Turner a:

https://youtu.be/nGJdkLUoDkg

 

 

 

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut