CAT |

Rècord històric per al Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha registrat un rècord històric per al club en arribar a la xifra de 2.200 abonaments (emesos en menys de 48 h).

Aquest dimarts, 25 de juny a les 9 h del matí es va posar en marxa la campanya d’abonaments per a la Lliga ACB, presentada el divendres anterior. En dues hores s’havien abonat via web vora 500 persones. A la tarda, les oficines del club rebien una gran quantitat d’aficionats i aficionades amb ganes de bàsquet i es va tancar el dia amb 1.500 abonaments en 12 h.

La segona jornada va continuar amb gran afluència de ciutadanes i ciutadans tant a les oficines del club com al web, superant en menys de 48 h el llindar dels 2.000 abonaments emesos, la xifra més elevada fins al moment.

Dins aquest nombre d’abonaments no estan comptabilitats els abonats i abonades de la temporada anterior que encara no han renovat el seu seient. Aquests tenen fins a l’1 de juliol per conservar la seva localitat habitual. A partir del dia 2 de juliol s’alliberaran els seients per a la venda al públic general.

A la presentació de la campanya ja es va informar que el topall d’abonaments que es vendran serà de 4.000, per a poder disposar d’entrades per a vendre els dies de partit.

Tornar a l’ACB era el somni de milers de lleidatanes i lleidatans i ha quedat palès que Lleida volia ACB.

#LleidaÉsACB!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut