CAT |

Rafa Villar tornarà a vestir de Bordeus la temporada 2023-2024

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El base català Rafa Villar torna a l’ICG Força Lleida en qualitat de cedit per part del FC Barcelona aquesta temporada 2023-2024. El jugador barceloní va arribar al club lleidatà el mes de desembre de 2023 i en els seus quasi sis mesos amb la samarreta bordeus va jugar en un total de 24 partits (20 de Lliga regular i 4 de play-off), amb 17:19 minuts per partit, 4,5 punts, 41,1% d’efectivitat en tirs de dos, 73,9% en tirs lliures, 1,6 assistències i 5,8 de valoració.

El 2 de juliol, Villar es va coronar Campió del Món amb la selecció espanyola masculina U19 en guanyar a França per 73-69. Tornar a comptar amb Rafa Villar a l’equip és beneficiós tant per l’ICG Força Lleida com pel jugador. El director esportiu del club Joaquín Prado afirma que Villar té una capacitat física a la posició de base extraordinària. “És un jugador jove amb gran experiència a la categoria. Està en evolució a nivell tècnic i tàctic”, afegeix. Prado també considera que el pas de Villar per la LEB Or l’ajudarà per a la seva formació i arribar al seu màxim nivell.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida valora la continuïtat de Rafa Villar a l’ICG Força Lleida com a jugador cedit pel FC Barcelona

DADES DEL JUGADOR

Nom i Cognoms: Rafa Villar Cornago

Dia i lloc de naixement: 9 d’agost de 2004. Barcelona

Posició: Base

Alçada: 1,88 m

Equip procedent: FC Barcelona (en qualitat de cedit). Serà la seva segona temporada a l’ICG Força Lleida

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut