CAT |

Quino Colom i Jorge Serna visiten el Campus Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El base internacional espanyol Quino Colom i l’entrenador del primer equip del Força Lleida Jorge Serna van visitar ahir els jugadors i jugadores del Campus d’Estiu Força Lleida d’aquest 5è i penúltim torn.

Durant la visita, Colom els va proposar als 31 participants fer el “Repte Força Lleida”. El base va mostrar als nois i noies una habilitat del bàsquet i aquests havien de repetir-la. Per la seva banda, Serna va fer un petit entrenament als participants. Posteriorment, es va fer un partidet amb petits, mitjans i grans en els quals Quino Colom hi va participar. Després de la sessió especial, hi va haver torn de preguntes obert per part dels participants i torn de fotografies amb jugador i entrenador.

 

El “Repte del Força Lleida és una activitat que es porta a terme durant els Campus del Força Lleida. Els Campus d’Estiu es desenvolupen al llarg de 6 torns diferents distribuïts entre els mesos de juny, juliol i setembre. Cada  setmana es preveu la visita d’un jugador i/o entrenador de bàsquet el qual s’encarrega de fer el “Repte del Força Lleida”, de respondre preguntes del participants i fer-se fotografies amb ells.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut